2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Halálos áldozata is van Felsőzsolcán az árvíznek

Halálos áldozata is van Felsőzsolcán az árvíznek

Halálos áldozata is van Felsőzsolcán az árvíznek Szombat éjjel, és vasárnap is folyamatosan mentették az embereket Felsőzsolcán a miskolci tűzoltók. Huszonhat  tűzoltó több csónakkal, és néha emberi erővel – ölben, háton – egész éjjel, és vasárnap napközben  közel 70  lakost mentett ki  otthonából. Sok volt közöttük az idős, beteg ember, és gyerek.

Vasárnap már halálos áldozata is volt az árvíznek Felsőzsolcán, amikor egy középkorú férfit a vízzel elöntött házában megrázta az áram. Mire kollégáik a házához érkeztek csónakkal, már nem lehetett megmenteni az életét.
Egyenlőre megszámolni sem lehet hány épület dőlt össze, vagy roggyant meg az elöntött területen. Volt olyan fél óra, hogy 4 lakóház összedőlésének voltak szemtanúi a tűzoltók. Közben már a Felsőzsolca és Alsózsolca között található ipari zónát (többek között egy fémfeldolgozó, és egy húsfeldolgozó telepet) is elöntötte a víz.   A fotók a vasárnap délutáni helyzetet mutatják, a Felsőzsolca felé vezető 3-as útnál.

Fotó: Orosz László

 

Halálos áldozata is van Felsőzsolcán az árvíznek Halálos áldozata is van Felsőzsolcán az árvíznek Halálos áldozata is van Felsőzsolcán az árvíznek Halálos áldozata is van Felsőzsolcán az árvíznek Halálos áldozata is van Felsőzsolcán az árvíznek Halálos áldozata is van Felsőzsolcán az árvíznek Halálos áldozata is van Felsőzsolcán az árvíznek Halálos áldozata is van Felsőzsolcán az árvíznek Halálos áldozata is van Felsőzsolcán az árvíznek Halálos áldozata is van Felsőzsolcán az árvíznek Halálos áldozata is van Felsőzsolcán az árvíznek Halálos áldozata is van Felsőzsolcán az árvíznek Halálos áldozata is van Felsőzsolcán az árvíznek Halálos áldozata is van Felsőzsolcán az árvíznek Halálos áldozata is van Felsőzsolcán az árvíznek Halálos áldozata is van Felsőzsolcán az árvíznek

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek