2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

„Ha ezt kérik, újra módosítunk!”

Kazincbarcika: Újabb módosítást kért a múlt pénteken Kazincbarcikán elfogadott vagyonkezelői szerződést illetően Edelény polgármestere.
Mint ismeretes: Molnár Oszkár polgármester garanciákat kért a barcikai testülettől arra vonatkozóan, hogy az uszoda üzemeltetési költségei május elsejét követően sem terhelik majd az általa vezetett város költségvetését. Kérésének megfelelően a barcikai városatyák újra tárgyalták és módosították a korábban elfogadott vagyonkezelői szerződést. A múlt pénteki testületi ülést követően Szitka Péter polgármester e-mailben azonnal tájékoztatta Molnár Oszkárt a döntéshozatalról, az erről szóló határozatot pedig elektronikusan és postai úton is elküldte az edelényi fél részére. Egy héttel később péntek kora délután a sajtóból értesült arról, hogy az edelényi polgármester milyen további módosítást kér.
– Hivatalos információt, levelet, vagy e-mailt még nem kaptam, Polgármester úr észrevételét és kérését én is csak a sajtóból ismerem – mondta Szitka Péter.
– Ám ha azt kéri, hogy még további garanciákat vállaljunk, vagy az eddig beépítettet más formában szövegezzük meg, akkor megtesszük újra. A módosítást szakjogászok fogalmazták, mi úgy gondoljuk, hogy ez maximális garanciát nyújt a másik félnek. De ha részükre ez még sem kielégítő, akkor a lehető leggyorsabban újabb kiegészítést teszünk, testület elé visszük, küldjük, postázzuk. Mert azt szeretnénk, ha a szokásos karbantartási szünet végén a terveknek megfelelően újra kinyitna az uszoda. Így a pozitív edelényi döntésre váró sok száz, sőt ezer – köztük nem kevés edelényi – gyermek és felnőtt megnyugodhatna, hogy a sportlétesítmény sorsa megnyugtató módon rendeződött – mondta Kazincbarcika polgármestere.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…