2024. 10. 24. csütörtök

Salamon
1 EUR 402 HUF
1 GBP 483 HUF
Kezdőlap » Hírek » B.A.Z.-megyei hírek » Gömör Expo – Vadásznap Putnokon
Gömör Expo - Vadásznap Putnokon

Gömör Expo – Vadásznap Putnokon

Gömör Expo - Vadásznap PutnokonNagy érdeklődés mellett zajlott a múlt hét végén a XI. Gömör Expo Putnokon. A kiállítás és vásár elsősorban a Sajó-Rima régió piacfejlesztését szolgálja, s egyben a Gömör térség aktuális gazdasági kínálatát vonultatta fel.

Szabó János a szervező NOVICO cég tulajdonosa azt mondta, hogy szerencsére a válság hangulata nem érződik a kiállításon, s olyan cégeket is üdvözölhettek a kiállítók között, akik először jöttek el bemutatni portékájukat. Szép számú kiállító volt az idén, de a három napos programkavalkádra eljöttek a testvérvárosok küldöttségei a cseh Ludgerovicéből, a lengyelországi Nowy Zimgorodból, a szlovákiai Tiszolcról és Tornaaljáról és a franciországi Fecampból.

A Vállalkozói Fórum mellet, nagy sikere volt a szombaton megrendezett Gömöri Vadásznapnak is, amely már negyedszer volt társrendezvénye az Exponak. A vadásznapon sok látogatója volt a trófeakiállításnak, és nagy keletje a főzőversenynek. A csapatok őz és szarvasgulyást, muflon pörköltet és nagyon sok finomságot főztek, s a szigorú zsűri kóstolgatott, bírált. A Megyei Vadászszövetség elnöke, Székely László kitüntetéseket adott át azoknak a vadászoknak akik egész évben sokat tettek a természet védelméért és a vadállomány megőrzéséért.

Nemzetközi Gömöri Vadásznap Kitüntetettjei

OMVK aranyérem kitüntetés:

Gyurán János

Hubertus kereszt arany fokozatú kitüntetés:

Kriston Nándor

Filó Gábor

Dúl Attila.

Hubertus kereszt ezüst fokozatú kitüntetés:

Rozgonyi Tibor

bronz fokozatú kitüntetés:

Molnár Péter
Ipacs Zoltán

Tárgyjutalmak:

– Lezák Zoltán

– id. Kerekes István

– Javora László

 

Kép és szöveg:-obe-

 

További képek a galériában.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

NAV: „Fekete bolt”
Közel kétszáz kiló fogyasztási dohányt, több mint száz karton cigarettát, hamis ruhákat és mosószert találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevet…

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp