2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
Gömör Expo - Vadásznap Putnokon

Gömör Expo – Vadásznap Putnokon

Gömör Expo - Vadásznap PutnokonNagy érdeklődés mellett zajlott a múlt hét végén a XI. Gömör Expo Putnokon. A kiállítás és vásár elsősorban a Sajó-Rima régió piacfejlesztését szolgálja, s egyben a Gömör térség aktuális gazdasági kínálatát vonultatta fel.

Szabó János a szervező NOVICO cég tulajdonosa azt mondta, hogy szerencsére a válság hangulata nem érződik a kiállításon, s olyan cégeket is üdvözölhettek a kiállítók között, akik először jöttek el bemutatni portékájukat. Szép számú kiállító volt az idén, de a három napos programkavalkádra eljöttek a testvérvárosok küldöttségei a cseh Ludgerovicéből, a lengyelországi Nowy Zimgorodból, a szlovákiai Tiszolcról és Tornaaljáról és a franciországi Fecampból.

A Vállalkozói Fórum mellet, nagy sikere volt a szombaton megrendezett Gömöri Vadásznapnak is, amely már negyedszer volt társrendezvénye az Exponak. A vadásznapon sok látogatója volt a trófeakiállításnak, és nagy keletje a főzőversenynek. A csapatok őz és szarvasgulyást, muflon pörköltet és nagyon sok finomságot főztek, s a szigorú zsűri kóstolgatott, bírált. A Megyei Vadászszövetség elnöke, Székely László kitüntetéseket adott át azoknak a vadászoknak akik egész évben sokat tettek a természet védelméért és a vadállomány megőrzéséért.

Nemzetközi Gömöri Vadásznap Kitüntetettjei

OMVK aranyérem kitüntetés:

Gyurán János

Hubertus kereszt arany fokozatú kitüntetés:

Kriston Nándor

Filó Gábor

Dúl Attila.

Hubertus kereszt ezüst fokozatú kitüntetés:

Rozgonyi Tibor

bronz fokozatú kitüntetés:

Molnár Péter
Ipacs Zoltán

Tárgyjutalmak:

– Lezák Zoltán

– id. Kerekes István

– Javora László

 

Kép és szöveg:-obe-

 

További képek a galériában.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…