2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
Generali Aréna a miskolci Sportcsarnok neve

Generali Aréna a miskolci Sportcsarnok neve

Generali Aréna a miskolci Sportcsarnok neveÚj hivatalos nevet kapott a Miskolc Városi Sportcsarnok. A „keresztelőről” csütörtökön tartottak sajtótájékoztatót a város és a létesítmény vezetői. Dr. Szatmáry-Antal Tamás, a szabadidőközpont igazgatója határozta el, hogy a negyven éve név nélkül működő sportcsarnoknak „keresztapát” keres. Így találta meg a Generalit, amely a névadóhoz illően sok kedvezményt is nyújt szolgáltatásaiból az intézményben működő egyesületeknek, és viszont. A szerződés 1+2 évre szól, a támogatás öt tételből áll. Ebből a nyáron már meg is csináltatják a sportcsarnok parkettáját, amely felújításra szorul.

– A Generali biztosító névadó reklámszerződést kötött a Miskolc Városi Önkormányzat tulajdonában lévő szabadidőközponttal. Ennek értelmében a létesítmény nevében megjelent a biztosító neve. A cég emblémája egyébként látható még az oldalpalánkokon, a lelátókon, és a pálya középkörében is. – mondta Sinkó Ferenc, a Generali Providencia Zrt. ügyvezetője.

Káli Sándor, Miskolc Város polgármestere szerint is fontos a szponzorok bevonása a sportéletbe, mert az önkormányzatok lehetőségei egyre szűkülnek, így a kieső forrásokat, mindenki számára előnyös szerződésekkel lehet pótolni.

Generali Aréna a miskolci Sportcsarnok neve Generali Aréna a miskolci Sportcsarnok neve

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…