2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Fotópályázatot hirdet a miskolci önkormányzat

Fotópályázatot hirdet a miskolci önkormányzat

Fotópályázatot hirdet a miskolci önkormányzatMiskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata Kulturális és Vendégforgalmi Osztálya fotópályázatot hirdet „Avasi Kilátó” címmel. A pályázat célja, hogy fényképek segítségével bemutassa a város gazdag építészeti örökségét, kultúráját, természetes és ember alkotta környezetét, egyedülálló eseményeit, rendezvényeit, történelmi és modern látnivalóit, hangulatait – egyszóval, hogy “teljes képet” adjon a mai Miskolcról, a miskolciakról és Miskolc vendégeiről. A pályázaton 2009-nél régebben készült alkotások nem szerepelhetnek. A pályázatra kizárólag Miskolcon, vagy közvetlen környezetében készült fényképekkel lehet nevezni.

A pályázaton bárki ingyenesen vehet részt, és nyitott mind hivatásos, mind amatőr fotósok számára.

A pályamunkák beérkezésének határideje 2011. január 31.

A pályázatok a szervezők általi előzsűrizésen vesznek részt. A szakmai zsűri, 2011. februárjában választja ki a nyertes, illetve a kiállításra kerülő fotókat. A kiállításra kiválasztott képekről a közönség is szavazhat.

A pályaművekből 2011. március-április hónapban a Miskolci Galéria Városi Művészeti Múzeum rendez kiállítást.

A pályázat további részleteiről a szervezőknél érdeklődhet a kultur@miskolcph.hu, illetve a kakoczkia@miskolcph.hu email címeken és a 46/505-865, 46/503-028 telefonszámokon.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek