2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 393 HUF
1 GBP 467 HUF

Forgalmi változások augusztus 20-án

 Forgalmi változások augusztus 20-ánAz MVK Zrt. ezúton tájékoztatja Tisztelt Utasait, hogy 2009. augusztus 20-án 12:15 és 15:30 között tájékozódási futóverseny, 21:00 után pedig a Városház téren megrendezésre kerülő tűzijáték miatt forgalmi változások lesznek.

2009. augusztus 20-án 12:15 és 15:30 között tájékozódási futóverseny miatt forgalomterelések lesznek.

A forgalomterelések a 12-es, 14-es, 14H-s, 21-es, 22-es, 34-as, 35-ös, 44-es autóbusz járatokat érintik, melyek megállóhelyei a rendezvény idejére változni fognak.  
Megállóhelyi változások:
12-es járat
 

·         A Szemere u. irányába  a Hősök tere megállóhelyig változatlan helyeken, majd a Centrum és Vörösmarty u. megállókban áll meg. Így a rendezvény ideje alatt nem érinti a Villanyrendőr és a Szemere u. megállókat.

14-es, 14H-s járat
 

·         Hejőcsaba irányába a Petőfi térig változatlan helyeken állnak meg, a Villanyrendőr megállót nem érintik, ehelyett az ideiglenes Hősök tere megállót a Centrum, és a Vörösmarty u. megállók követik, majd a Népkert megállótól az útvonaluk változatlan.

 

·         A Repülőtér irányába a Népkertig változatlan helyeken állnak meg, ezt követően nem érintik a Villanyrendőr , Hősök tere, Petőfi tér megállókat, hanem a Népkert után a Vörösmarty u.CentrumSzeles u. megállóhelyek következnek, innen az útvonaluk változatlan.

22-es, 35-ös, 44-es járat
 

·         A rendezvény ideje alatt nem érintik a Villanyrendőr megállót. A Földes Ferenc Gimnázium melletti ideiglenes Hősök tere megálló után a Centrum, majd a Szemere u. megállókban állnak meg. A Népkert u. megállótól az útvonaluk változatlan.

34-es járat
 

·         A rendezvény ideje alatt az Arany J. u. végállomás áthelyezésre kerül a 33-as járat Szemere u.-i végállomására.

 

·         A járat nem érinti a Villanyrendőr megállóhelyet és az Arany J. u. végállomást. Helyette a Centrum, a Vörösmarty u. és a Szemere u. Megállókban áll meg az autóbusz.

 

Augusztus 20-án 21:00 után a Városház téren megrendezésre kerülő tűzijáték miatt forgalmi változások lesznek

Augusztus 20-án a Városház téren megrendezésre kerülő tűzijáték miatt 21:30 és 21:50 között a villamosforgalom megállítására kell számítani, ezért villamospótló autóbuszok fognak közlekedni az Újgyőri főtér és a Tiszai pu. között.
A villamospótló autóbuszok augusztus 20-án a következő menetrend szerint fognak közlekedni:
 

Villamospótló autóbuszok

Tiszai pu. indul
Újgyőri főtérről indul
21:15
 21:25
21:26
21:40
21:38
 21:50
21:49
 
22:00
 
 

A villamospótló autóbuszok a villamos útvonalán, a villamos megállóhelyeken állnak meg, kivéve a Városház tér megállóhelyet, mely helyett az Erzsébet tér megállóhelyen, valamint a Bartók térnél kijelölt ideiglenes megállóban állnak meg. Az autóbuszok az Újgyőri főtéren a villamospótló megállóhelyről indulnak.


Közlekedés augusztus 21-én és 29-én

Az MVK Zrt. ezúton tájékoztatja Tisztelt Utasait, hogy a munkanap áthelyezés miatt 2009. augusztus 21-én, pénteken munkaszüneti napi menetrend szerint közlekednek az autóbuszok és villamosok. Kivéve:
Augusztus 21-én a 44-es járatok pénteki napi, a CORA és TESCO járatok munkanapi menetrend szerint közlekednek.
Augusztus 29-én, szombaton munkanapi menetrend szerint közlekednek az MVK Zrt. járművei, kivéve a 44-es, CORA és TESCO járatokat, melyek a szombati menetrend szerint járnak.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Figyelni kell az osztalékra is
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a rendelkezésre álló adatbázisok, adatszolgáltatások és beszámolók alapján, több szempontból vizsgálja a gazdaság s…
Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…