2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Feloldották a teljes útlezárást a miskolci Kuruc utcán

Véget ért a teljes útzár, ismét járható a Kuruc utca A tervezettnél hetekkel hamarabb befejezte a távfűtési vezeték cseréjét a MIHŐ Kft. a Kuruc utcán, ezért a 2017. július 5-én bevezetett teljes útlezárást is megszüntette a vállalat. A Kuruc u. 1-9. szám közötti útszakaszon újra egy irányban közlekedhetnek a gépjárművek.

Az említett területen azonban július 31-től további munkálatokra, ezek miatt pedig szakaszos, részleges forgalomkorlátozásokra és parkolási tilalomra kell számítani. A Kuruc utca is megújul ugyanis annak az útrekonstrukciós programnak köszönhetően, amelyre egymilliárd forintos kormányzati támogatást nyert el a miskolci önkormányzat. A kivitelezés idejére a város ideiglenes parkolókat jelöl ki a közeli területeken. A lakosságot a munkálatokkal kapcsolatos aktuális tudnivalókról a kivitelező és az önkormányzat szórólapokon, táblákon, és a médián keresztül folyamatosan tájékoztatja majd.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…