2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Feljelentés a tiszta választásokért

Feljelentés a tiszta választásokértSzepessy Zsolt az Összefogás Párt országos elnökének aláírásával a következő levél érkezett szerkesztőségünkhöz:

 

„Az Összefogás Párt a mai nap folyamán büntető feljelentést tett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészségen olyan ismeretlen tettes vagy tettesek ellen, akik szervezett formában összegyűjtik az ajánlószelvényeket, majd azokat 500-3000 Ft/db áron értékesítik az ezt az árat megfizető pártok és jelöltjeik részére. Információink szerint, hogy egyes pártok és képviselő-jelöltjeik közvetlenül, közvetítő bevonása nélkül egyenesen a választópolgároktól vásárolják meg ajánlószelvényeiket.

Az Összefogás Párt az ügyben is büntető feljelentéssel fordult a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészséghez, hogy ismeretlen személyek az Összefogás Párt nevében, magukat aktivistáknak kiadva jogosulatlanul gyűjtenek ajánlószelvényeket.”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…