2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Felhívás, gépjárművek biztonságba helyezésére

Kazincbarcika Város Önkormányzata 2013 júniusában megindította a „Kazincbarcika Városközpont akcióterület funkcióbővítő rehabilitációja” tárgyú projektjét.

Ennek keretében megtörténik az Egressy út valamint a hozzá kapcsolódó hat tér (Egressy, Szabadság, Jókai, Rákóczi, Munkácsy és Ságvári terek) felújítása; megújul a volt Újvárosi Általános Iskola épülete, továbbá  – a belvárost tehermentesítendő – kialakításra kerül a Nyugati gyűjtőút is.
A gyűjtőút építésével egy időben megtörténik a nyomvonalba eső távhővezeték rekonstrukciója is.
A beruházás mostanra az utolsó szakaszába érkezett.
2013. szeptember 9-én megtörtént a létesítendő Nyugati gyűjtőút és az Egressy úti távhő-gerincvezeték rekonstrukció munkaterületének átadása, a kivitelezők felvonulása megkezdődött.
A munka biztonságos és pontos elvégzéséhez megfelelő munkagépek, teherautók alkalmazására van szükség, melyek a munkaterületet csak az Eszperantó úton közelíthetik meg. A nagy forgalomra való tekintettel – baleseteket, anyagi károkat megelőzendő – szükséges az Eszperantó út teljes lezárása a járműforgalom elől. A lezárás a Liget úttól egészen a Tardonai útig – tehát a teljes hosszon – megtörténik és várhatóan 2013. november 30-ig tart.
Ezúton kérem Önt, hogy járművét legkésőbb 2013. szeptember 11-én (szerda) 9.00 óráig szíveskedjen a munkaterületről eltávolítani!
A határidő után a munkaterületen hagyott járművekért sem a kivitelező, sem az Önkormányzat nem tud felelősséget vállalni!
A munkaterületet a Rendőrség fokozottan ellenőrzi!

Megértését tisztelettel köszönöm:
Szitka Péter polgármester

Szükség esetén a kivitelezők elérhetősége:

– FK RASZTER Zrt. (T. Demkó László felelős műszaki vezető 06-30/9459-856 és Surányi István 06-30/369-7028)
– DMT-Bau Kft. (Mantlik Péter projektvezető 06-30/219-4993 és Horváth István 06-30/676-8472)


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…