2024. 05. 13. hétfő

Szervác, Imola
1 EUR 388 HUF
1 GBP 451 HUF

Falfestés az Avason

A Dialóg Egyesület közösségi falfestést szervez május 26-ára, 10 órától a Testvérvárosok úti gyermekrendelő előtt található támfalra . A festésben részt vesznek többek között környékbeli iskolások, lakosok, a Lévay József Gimnázium tanulói csoportja önkéntes munka keretében. A Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szervezete is csatlakozott a közösségi festéshez, hangsúlyozva az önkéntes munka jelentőségét, amely tevékenységeinek egyik alapvető mozgatórugója, az akcióban való részvételt a Mozduljunk Együtt Alapszervezet tagjai vállalták.

Az eszközöket Eperjesi Erika, a körzet önkormányzati képviselője biztosítja és Kiss Gábor vállalkozó is segíti a munkát.

 

A Dialóg Egyesületet a Testvérvárosok úti körzeti gyermekrendelő egyik orvosa, Dr. Stunya Edina kérte fel, segítsenek abban, hogy a rendelő bejáratával szemben lévő támfalra egy igazán izgalmas, vidám rajz kerüljön, amelyet Török Eszter grafikus megtervezett. A közösségi falfestés egyik célja, hogy összehozza a környezetükért tenni akarókat, másodsorban pedig az, hogy azokat, akik a gyermekrendelőt felkeresik, már eleve a szép rajzok látványa fogadja. De fontos az is, hogy a támfalra ezentúl úgy tekintsenek az arra járók, mint közösségük munkájára, és vigyázzanak rá és környezetére egyaránt.

 A közösségi falfestés helye, ideje:

Miskolc, Testvérvárosok útja 14., gyermekorvosi rendelők

2018. május 26., 10 órai kezdettel.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

DRESSZKÓD: ART DECO
Divat és életmód az 1920-30-as évekből Új fejezetéhez érkezett az Iparművészeti Múzeum legnépszerűbb kiállítás-sorozata, a Dresszkód. Éppen csak sz…