2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • B.A.Z.-megyei hírek
  • »
  • Ellenszavazat nélkül fogadták el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság beszámolóját
Ellenszavazat nélkül fogadták el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság beszámolóját

Ellenszavazat nélkül fogadták el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság beszámolóját

Ellenszavazat nélkül fogadták el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság beszámolóját Április 29-én számolt be Dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok rendőrfőkapitány a megyei közgyűlés előtt Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2009. évi közbiztonsági, bűnügyi helyzetének alakulásáról.

A közgyűlést Dr. Dobozi József r. vezérőrnagy országos főkapitány-helyettes, a Köztársasági Őrezred parancsnoka is megtisztelte jelenlétével.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés megköszönte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkáját és a képviselők a beszámolót ellenszavazat nélkül elfogadták.

A beszámolót megelőzően a B-A-Z. Megyei Közgyűlés április 24-e, a Rendőrség napja alkalmából Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Közbiztonságáért díjat adományozot

– Soltész András r. alezredesnek, az Edelényi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztály vezetőjének,

– Frózsi János r. alezredesnek, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Technikai Alosztály vezetőjének, valamint

– Kerekes Attila r. főtörzszászlósnak, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály járőrvezetőjének.

A díjak átadására a Megyei Közgyűlés ülésén ünnepélyes keretek között került sor, melyet Dr. Ódor Ferenc Úr a B-A-Z. Megyei Közgyűlés Elnöke Dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok megyei rendőrfőkapitány jelenlétében adott át.

 

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Ellenszavazat nélkül fogadták el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság beszámolóját Ellenszavazat nélkül fogadták el a Borsod-Abaúj-Zemplén  Megyei Rendőr-főkapitányság beszámolóját Ellenszavazat nélkül fogadták el a Borsod-Abaúj-Zemplén  Megyei Rendőr-főkapitányság beszámolóját Ellenszavazat nélkül fogadták el a Borsod-Abaúj-Zemplén  Megyei Rendőr-főkapitányság beszámolóját Ellenszavazat nélkül fogadták el a Borsod-Abaúj-Zemplén  Megyei Rendőr-főkapitányság beszámolóját

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek