2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Ellenőrzés a Martin-kertvárosban Miskolcon

A Közterület-felügyeleti és Rendészeti osztály, a Gyámügyi osztály, az ÁNTSZ és a Rendőrség akció jellegű, három lakókörnyezetre koncentráló ellenőrzést hajtott végre 2012. április 10-én a Martin- kertvárosi lakókörnyezetben.

Az ellenőrzésben 12 közterület-felügyelő, 1 mezőőr, a Gyámügyi osztály és az ÁNTSZ egy-egy és a Rendőrség két munkatársa vett részt.

A Közterület-felügyelet a lakcímbejelentési és tisztántartási kötelezettségnek megfelelést, az állattartási viszonyokat, a szemétszállítási szerződések meglétét, illegális áram- és vízvételezést, a közegészségügyi állapotokat ellenőrizte.

Az előzőleg a környezetről gyűjtött információk alapján, az akcióban résztvevők által ellenőrzés alá vont három lakókörnyezetben összesen ellenőrzött lakások száma 21, ebben otthon talált és ellenőrzött személyek száma 36 fő. Az akcióban résztvevők, egyéb esetekben az alább felsorolt hiányosságok miatt kezdeményeztek eljárást vagy átiratot:

Lakcím-bejelentési kötelezettség elmulasztása miatt feljelentés: 1

Védőoltás nélkül tartott kutya miatt feljelentés 4

A területen illegálisan lerakott szeméttel, köztisztasági szabálysértéssel kapcsolatban és szemétszállítási szerződés hiánya miatt intézkedésre nem volt szükség.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek