2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Elhunyt az egyik megégett szerelő

Filéné Simon Ibolya, a megyei kórház sajtóreferense, az alábbi közleményt juttatta el hozzánk: „A Borsod – Abaúj – Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház tájékoztatja a közvéleményt, hogy a 2011. szeptember 15-én a Miskolc belvárosában történt gázrobbanás – a legnagyobb testfelületén égett – súlyos életveszélyes sérültje mára virradóra elhunyt.”

A miskolci Városháza közleménye:” Megrendüléssel értesültem a mai napon arról, hogy a Miskolc belvárosában történt gázrobbanás egyik sérültje mára virradóra elhunyt.
Őszinte együttérzésünket szeretnénk kifejezni a gyászoló családnak az Őket ért fájdalmas, tragikus veszteség miatt. Az élet megmentéséért harcoló emberi tudás, az orvosi erőfeszítés, a nagyfokú igyekezet és szakértelem sajnos nem volt elégséges ahhoz, hogy megmentsék gázrobbanás egyik sérültjét.
Az emberi élet elvesztése pótolhatatlan. A pótolhatatlan felett érzett fájdalomban csak osztozni tudunk. Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala minden segítséget megad a gyászoló családnak.”

Dr. Kriza Ákos Miskolc polgármestere

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…