2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

ELBIR – bűnmegelőzési hírlevelek

Év végi baleset-megelőzési és bűnmegelőzési tanácsokat kínál az ELBIR novemberi és decemberi kiadványai, különös tekintettel arra, hogyan lehet elkerülni az ünnepi nagy bevásárlások nem várt meglepetéseit.


A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya elkészítette, majd 2013 novemberében és decemberében megküldte az érintetteknek az aktuális bűnmegelőzési témájú hírleveleit. A bűnmegelőzési szakemberek ezúttal tanácsokkal szolgálnak a téli sportbalesetek elkerülésére, útmutatót adnak a kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények büntetőjogi szabályozásairól és intelmekkel szolgálnak az ünnepi bevásárlások nem várt meglepetéseinek elkerüléséhez.

 

A Borsod–Abaúj–Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kezdeményezésére 2005. júliusában hozták létre az Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszert (ELBIR).

Az ELBIR lényege, hogy a rendőrség elektronikus levelezés (e-mail) útján juttatja el az önkormányzatok és azok szakintézményei, valamint a polgárok rendszerben regisztrált tagjai részére a mindig aktuális bűnmegelőzési információkat. A hírlevelek korábbi számai, valamint egyéb hasznos információk is megtekinthetők a B-A-Z. Megyei Bűnmegelőzési Alapítvány Bűnmegelőzési Szolgálat honlapján: http://bunmegelozes.eu/index.html

 

 


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek