2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Egyirányú a Nagy Lajos király utca, sávlezárás a Petőfi térnél

Diósgyőrben a Nagy Lajos király utcát gázvezeték-építés miatt április 12-től egyirányúsítják a belváros irányában. A munkálatok várható befejezése április 17.

A Petőfi tér–Jókai utca kereszteződésben április 16-tól, hétfőtől várhatóan három hétig ivóvízvezeték-felújítás miatt lezárják a külső forgalmi sávot a Búza tér irányában, emiatt lassabb haladásra, illetve az 1-es, 54-es és 34-es autóbuszok esetén néhány perces késésre lehet számítani. A reggeli időszakban, amennyiben szükséges, rendőri irányítás mellett halad majd a forgalo.

Útfelújítások történnek ezen kívül a város több pontján, főleg a közösségi közlekedés által érintett, valamint a főközlekedési utakon. A munkálatokban érintett szakaszokon időszakosan forgalomkorlátozásokra kell számítani. Kérjük, figyelmesebben és türelmesebben vezessenek, és ügyeljenek az utakon munkát végzőkre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…