2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Díjköteles parkolás szombaton Miskolcon

Munkanap áthelyezés miatt, december 1-én, szombaton és december 15-én szombaton a Régió Park Miskolc Kft. üzemeltetésében működő felszíni parkolókban a parkolás munkanap szerint díjköteles, vagyis reggel 8 órától este 6 óráig fizetős!

 

Munkanap áthelyezés miatt, a parkolás és a tömegközlekedés rendje is változik Miskolcon, december egyes hétvégéin.

tájékoztatás szerint, december 1-én, szombaton és december 15-én szombaton a Régió Park Miskolc Kft. üzemeltetésében működő felszíni parkolókban a parkolás munkanap szerint díjköteles, vagyis reggel 8 órától este 6 óráig fizetős.

A Miskolc Városi Közlekedési Zrt. azt közölte, hogy munkanap áthelyezés miatt december 1-jén, szombaton az MVK Zrt. villamos és autóbusz járatai munkanapi menetrend szerint közlekednek az alábbi kivételekkel:

· A 44-es és az ingyenes járatok szombati menetrend szerint közlekednek.· Az ME járatok is munkanap szerint járnak, azonban a pénteki többlet járatok nem közlekednek.

December 1-jén, szombaton az MVK Zrt. jegy- és bérletpénztárai a bérletváltási időszakban érvényes munkanapi nyitvatartási rend szerint tartanak nyitva. A Közönségszolgálati Iroda november 30-án, pénteken 8:30-15:30 között, december 1-jén, szombaton 8:30-13:30 között tart nyitva.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek