2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Diákigazolvány- még november 15-ig

Szeretnénk  felhívni azon  diákok és szülők  figyelmét,  akik még nem kapták meg diákigazolványukat vagy a diákigazolvány- érvényességi matricájukat, hogy a meglévő tanulói jogviszony-igazolás október 31-én lejár.

Annak érdekében, hogy továbbra is kedvezményes tanulóbérletet tudjanak váltani meg kell hosszabbítaniuk az igazolás érvényességét (a meglévő igazoláson az iskola feltünteti az új érvényességet és újra pecséttel hitelesíti azt), vagy új tanuló-jogviszony igazolást kell kérniük a diákoknak az oktatási intézményüktől.

 Ennek ellenére, az MVK Zrt.  november 15-ig még elfogadja az év elején kiadott igazolásokat.  Tekintettel arra, hogy ezen a héten őszi szünet van, időt hagynak az ügyintézésre a közlekedési vállalat vezetői. Akik november 15-ig sem kapják meg új diákigazolványukat vagy az érvényességi matricát, azoknak november közepéig meg kell hosszabbítaniuk az igazolás érvényességét, vagy új igazolást kell kérniük, hogy továbbra is tanuló bérletet vásárolhassanak és azzal utazhassanak.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…