2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Defibrillátor is van a miskolci Fábián utcai rendelőben

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata az Észak-Magyarországi Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Miskolc, Fábián utcai orvosi rendelő infrastrukturális fejlesztése” projektjében a Fábián utcai háziorvosi rendelő épületét korszerűsítette.
A pályázat megvalósítása során megújult az önkormányzati tulajdonban lévő Fábián utcai háziorvosi és védőnői ellátásnak helyet adó orvosi rendelő épülete.
A fejlesztés keretében megtörtént az épület elektromos rendszerének felújítása, a korszerűtlen nyílászárók új, műanyag homlokzati nyílászárókra cserélése, valamint akadálymentesítették az ingatlant. Beszerzésre kerültek többek között új várótermi padok, ülőkék, hulladékgyűjtők, nagyméretű hirdetőtáblák és egy defibrillátor is.
A fejlesztésnek köszönhetően egy olyan modern, gazdaságosabban üzemeltethető és a szükségleteknek megfelelő rendelő jött létre, mely lehetővé teszi a lakosság számára a minőségi egészségügyi ellátásban való részesülést.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…