2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Dara Edit lett a megye szépe

Versengtek a szépségek-
Dr. Mengyi Roland adja át a szalagot a szépségverseny győztesének

A szerencsi csokifesztivál keretében rendezték meg szombaton a Miss Alpok Adria és Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Szépe versenyt. A sok csinos lány közül a kazincbarcikai Dara Edit fejére került a korona.

A nagy hagyományokkal rendelkező, 1988-óta minden évben megrendezett nemzetközi szépségverseny megyei döntőjének résztvevőit dr. Mengyi Roland, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötte. Rövid beszédében megemlékezett a magyar nők szépségéről, amelyből szerencsére megyénk is jól áll.

A lányok a versenyen három fordulóban mutatták meg magukat, először megyecímeres pólóban, majd bikiniben és végül alkalmi ruhában. A felvonulások között a Csikuska Néptánc Csoport, Takács Cintia (ének) és a Nova Tánc Stúdió lépett fel.

Az eredményhirdetés keretében minden lány kapott ajándékot. A különdíjat pedig az est sztárvendége, Dukai Regina, televíziós személyiség adta át Rémiás Flórának.

A szépségversenyt Dara Edit nyerte, s ezzel bejutott az országos döntőbe, a második helyen Kóczián Petra végzett, a harmadik pedig Petró Dalma lett. Az udvarhölgyek az országos középdöntőben folytathatják. Koncz Ferenc, Szerencs polgármestere virággal kedveskedett a szépségkirálynőnek és udvarhölgyeinek. A győztes szalagját dr. Mengyi Roland, a koronát pedig Kóré Anita, a verseny főszervezője adta át.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek