2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Csütörtöki programok a Tourinform Miskolc iroda szervezésében

Szeptember 27-én 2 alkalommal is várjuk az érdeklődőket gyalogos városnézésre idegenvezetéssel a belvárosban. Indulás az iroda elől (Városház tér 13.) 10 és 15 órakor, a séta időtartama kb. 1,5 óra. Előzetes jelentkezés nem szükséges, a résztvevők apró ajándékokat kapnak a program végén.

Azok a vendégek, akik 27-én behoznak a Tourinform irodába 10 db, magyarországi helyszínt ábrázoló képeslapot, illetve azok, akik a MiskolcON kiadványban szereplő Kultúr-kör c. játék keretében legalább 3 pecséttel rendelkeznek és azt bemutatják, választhatnak egy „zsákbamacskát”. A zsákokban turisztikai tárgyú könyv, puzzle vagy szóróajándékok lesznek. Az irodába betérő vendégekkel egy kérdőívet is szeretnénk kitöltetni, amelyben többek között arra is várunk ötleteket, hogy mit várnak a jövőben az új TDM-től, illetve a megújulóban lévő Tourinform Miskolc irodától. Természetesen a kérdőívet kitöltők is kapnak apróbb ajándékokat.

Csütörtök délelőtt a Magyar Turizmus Zrt. Észak-Magyarországi Regionális Marketing Igazgatósága is „kitelepül” városunkba. Az RMI munkatársai kis csokival, apró figyelmességgel várják a vendégeket az irodánkkal szemben, az Erzsébet téren 10 és 12 óra között.

Az ajándékokat Miskolc városa és a Magyar Turizmus Zrt. biztosítják.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…