2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Csöbör: Mentsük meg a településeinket is! Szabvazzunk Nem-mel!

Október 2-án történelmi népszavazást tartunk – mondta sajtótájékoztatóján Csöbör Katalin Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselő. A Búza téri vásárcsarnok előtt tartott eseményen Török Dezső, a megyei közgyűlés elnöke is szavazásra buzdított.

– Ez a népszavazás nem a politikai pártokról szól, ezt minden alkalommal el kell mondanunk – mondta Csöbör Katalin. – A tét nem kevesebb, mint Magyarország, sőt Európa jövőjének megmentése. Minden település, minden önkormányzat is érdekelt a népszavazás sikerében – tette hozzá a képviselő. – A kényszerbetelepítés elleni népszavazásra mindenképpen szükség van. Junker ezt mondja, Schulz amazt mondja, Angela Merkel pedig egy harmadikat – mondta a politikus. – Minket ez ne zavarjon, és mondjunk hangos, és határozott nemet a kvótákra! Olyan nemet, hogy az EU vezetőinek végleg elmenjen a kedve attól, hogy a tagállamokat betelepítési kvóták elfogadására kényszerítse – szögezte le Csöbör Katalin. – A népszavazás a legjobb, leghatásosabb módja annak, hogy hangunkat eljuttassuk az európai központ felé. A népszavazás nem jelenti azt, hogy nem vagyunk keresztényiek – vélte a képviselő. – De a kereszténység nem kötelez bennünket önmagunk föladására. Nem fogadjuk el a kényszerbetelepítést, mert az Európa kultúrájának a végét jelenti – mondta Csöbör Katalin. – Mi már tudjuk, hogy milyen az, amikor egy más vallás és kultúra megszáll bennünket százötven évre. Érthetetlen, hogy mindazt, ami a Közel-Keleten történik, Iszlám Állam, háború, terrorizmus, nem veszik figyelembe az Unió vezetői – mondta a politikus. – Ne kockáztassuk Magyarország jövőjét, szavazzunk nemmel az október 2-i népszavazáson!

– Több mint egymillió migráns érkezett a kontinensre, ebből mintegy egymillióan vannak Németországban, közülük pedig kevesebb mint száz ember dolgozik – mondta a megyei közgyűlés elnöke. – Nincs szakmai végzettségük sem. Gyermekeink és unokáink jövője a tét – mondta Török Dezső, aki szintén nemmel való szavazásra buzdított.

Forrás: minap .hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek