2022. 05. 25. szerda

Orbán
1 EUR 383 HUF
1 GBP 447 HUF

Bővített járóbeteg-rendelések a Megyei Kórházban

Tovább bővült a járóbeteg-rendelések köre a miskolci Csabai kapui Rendelőintézetben, ahol 12 új rendelést üzemeltek be június 2-tól – adta hírül honlapján a BAZ Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktató Kórház.

Hasonló módon bővültek a Szentpéteri kapui telephely járóbeteg-rendelései, valamint bővült a Szent Ferenc Tagkórházban is a járóbeteg-rendelések köre. A BAZ Megyei Kórház valamennyi miskolci telephelyén újraindult a gyógytorna, a fizioterápia, illetve a gyógymasszázs járóbeteg-rendelés. Ezek a rendelések június 2-tól kezdődően jegyzik elő a betegeket. A rendelések időpontjáról illetve az előjegyzésekhez használt telefonszámokról a betegek valamennyi rendelés esetében a kórház honlapján, a www.bazmkorhaz.hu–n tájékozódhatnak.

A fekvőbeteg-ellátás a kórház korábbi tájékoztatásainak megfelelően indult újra a Szikszói Tagkórházban, illetve a Szent Ferenc Tagkórházban. A Mezőkövesdi Tagkórház fekvőbeteg ellátása június 2-tól kezdődik, belső betegbeutalási rend alapján. A Semmelweis Tagkórház változatlanul járványügyi célra fenntartott telephelyként működik.

A fekvőbeteg ellátáshoz kötött, illetve az egynapos sebészeti ellátásokat lépcsőzetesen indítják újra, hetente bővítve az ellátási kapacitásokat, június 8-a és 22-e között. Erre vonatkozóan részletes tájékoztatást várhatóan június első naptári hetének végén ad ki a kórház.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum