2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF
Beváltott ígéretek

Beváltott ígéretek

Beváltott ígéretekDecember elsejétől rendőrőrs Sajóbábonyban, január elsejétől készenléti rendőrszázad lesz Miskolcon – jelentette be Varga László, szocialista politikus a hétfői sajtótájékoztatón. Varga László, az MSZP országgyűlési képviselője miskolci képviselőtársaival közösen a múlt héten kérték az Igazságügyi és Rendészeti Minisztertől, hogy már a jövő hónapban legyen önálló rendőrőrs Sajóbábonyban, Miskolcon pedig 2010 elején álljon fel a készenléti rendőrszázad.

A tárca részéről Avarkeszi Dezső államtitkár reagált a szocialisták kérésére. Az ezzel kapcsolatos döntésről tartott ma sajtótájékoztatót Varga László. Sajóbábonyban december elsejétől rendőrörs működik, Miskolcon pedig felállítják a készenléti századot. A rendőrörs tizenkét fővel fog működni, amely nem csak Sajóbábony, hanem a környező települések közbiztonságán is javíthat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …