2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Béremelési ajánlat fenntartva, a közlekedés zavartalan lesz a városban

Az elkövetkezendő napokban is zavartalan lesz a közlekedés városunkban, a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. szakemberei minden fennakadás nélkül végzik feladataikat.
A vállalat gazdasági vezetése továbbra is fenntartja a dolgozók számára korábban megfogalmazott ajánlatát a béremelésekre és az egyéb juttatásokra vonatkozóan is. Singlár Zsolt, az MVK Zrt. vezérigazgatója az alábbi tartalmú levelet küldte el a mai nap folyamán a gazdasági társaság minden egyes munkavállalója részére:

„Tisztelt Kollégám!

A vállalat jelenleg is fenntartja ajánlatát a 3%-os béremelésre, a kafetériára és a prémiumokra is, miközben a karácsonyi jutalmat is kifizettük. Ugyanezt az ajánlatot minden holding vállalat elfogadta, csak az MVK szakszervezetei nem, ezért őszinte sajnálatomra jelenleg nem a nyugalmas építkezés korszakát éljük. Még nagyobb aggodalommal tölt el, hogy a szakszervezetek sztrájkra készülnek, így a dolgozók bére nem emelkedni fog, hanem a sztrájk alatt a résztvevők sem fizetést, sem kafetériát nem fognak kapni, mert a sztrájktörvény nem engedi. Úgy érzem jelen helyzetben mindenki részéről bölcsességre és tisztánlátásra van szükség.

Kollegiális üdvözlettel,

Singlár Zsolt

vezérigazgató”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek