2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Belügyminisztériumi támogatásból újul meg az Óvoda Bükkaranyoson

Az egyes önkormányzati feladatokhoz kapcsolódó fejlesztési támogatásból a Belügyminiszter döntése alapján Bükkaranyos 8.745.000 Ft támogatásban részesül, melyből az Óvoda konyhájának felújítása valósulhat meg.

Folytatva az épület együttes korábban elkezdett felújítását, új hőszigetelt nyílászárókat kap az étkező és a konyha rész is, valamint a takarékosabb üzemeltetés érdekében korszerű gáz kondenzációs kazánokra cserélik a régi kazánokat. Ezen kívül megújul a konyha víz- és lefolyó rendszere, új burkolatot kap a konyha és az étkező, valamint új asztalok és székek kerülnek az étkezőbe és a csoportszobákba. Az Önkormányzat a beruházást 1.000.000 Ft saját erővel egészíti ki, a 9.745.000 Ft összértékű fejlesztés megvalósítása az augusztusi óvoda szünet ideje alatt zajlik majd.
A támogatásról szóló dokumentumokat Tállai András, a Belügyminisztérium Önkormányzatokért Felelős Államtitkára, a térség Országgyűlési Képviselője adja át 2014. március 4-én, pénteken az Óvoda hagyományos gálaünnepségén

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek