2024. 05. 2. csütörtök

Zsigmond
1 EUR 391 HUF
1 GBP 457 HUF
Békés tüntetésre hívnak a cigányszervezetek

Békés tüntetésre hívnak a cigányszervezetek

Békés tüntetésre hívnak a cigányszervezetek“Szalagcímekben és vezető híradós anyagokban foglalkozik a média Molnár Oszkárnak az edelényi képviselő-testület június 24-i ülésén tett kijelentésével. A polgármester arról szólt, hogy információi szerint terhes roma nők gyógyszerrel és fizikai eszközökkel igyekeznek fogyatékossá tenni magzatukat azért, hogy kiegészítő támogatásra legyenek jogosultak. „Ezek tények, amikről én beszélek, és én ezt nyilvánosan el merem mondani. Azt gondolom, minden politikusnak őszintén és nyilvánosan el kellene mondania adott témáról a véleményét, nem pedig szőnyeg alá söpörni a különböző problémákat” – mondta Molnár Oszkár.
A kijelentéssel kapcsolatban sem az ülésen, sem azt követően nem fogalmazott meg senki véleményt vagy ellenvetést. Az edelényi televízió élő egyenes közvetítéséből kimásolt részletet valaki több mint két hónap helyezte el az egyik internetes videómegosztó portálon. Szinte azonnal a Független Hírügynökség erre a forrásra hivatkozva forgatott a városban és környékén, az elkészített riportot némi módosítással az ATV és az RTL Klub híradója mutatta be.”/ forrás:Edelény honlapja/
Káló Norbert főszervező szerkesztőségünkhöz is eljuttatott meghívójában amelyet a BHIM RAO Egyesület, a Szendrőládi CKÖ, a Szendrőládi  Önkormányzati képviselők, és az Edelényi CKÖ nevében juttatott el hozzánk pedig ez áll:

Békés Demonstrációt tartunk! ! !

 
 2009. 09. 07.- én (hétfő) 1000 – kor Edelény Városi Polgármesteri Hivatal előtt.
  Molnár Oszkár kijelentései ellen, aki azt mondja, hogy a „Szendrőládi és a Laki cigány szülők terhességük ideje alatt gyógyszereket szednek valamint gumikalapáccsal verik a hasukat, hogy bolond gyerekeket szüljenek a kiemelt családi pótlék miatt”
Kérjük Önöket, hogy jelenlétükkel biztosítsanak minket.
 Fogjunk össze a cigány / roma megaláztatás ellen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Nem létező áru
Több mint harmincmillió forint kárt okoztak azok a hamis termékek, amiket a legális áruk között találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési I…