2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF

Az esélyegyenlőségről első kézből

Kazincbarcika – Idén is megrendezi „Esélyegyenlőségi Nap” elnevezésű programját a Kazincbarcikai Mozgáskorlátozottak Egyesülete.

Az eseménynek október első napján a Városi Sporttelepen található akadálymentesített Munkacsarnok ad otthont.

– Az immár hagyományos rendezvényre több száz mozgássérültet és családtagot várunk a térség településeiről, nagyon készülünk, hogy egy igazán színvonalas és emlékezetes délutánnal lepjük meg tagjainkat és hozzátartozóikat – mondta Tomkóné Kiss Mária, a szervező egyesület elnöke.

– A programban idén is lesznek szakmai tájékoztatók, szót ejtünk a közelgő népszámlásról, majd a Meyra-Ortopédia segítségével olyan segédeszközöket hozunk „testközelbe”, melyek sorstársaim életminőségének javításában sokat segíthetnek – tette hozzá az elnök asszony.

A szervezők szándéka, hogy a különböző fogyatékkal élők amellett, hogy hasznos információkat szerezhetnek az Esélyegyenlőségi Napon, jó is érezzék magukat, szórakozzanak, énekeljenek, nevessenek. Így lesz táncbemutató, imitátor show, a rendezvény sztárvendégeként pedig Sípos F. Tamás ad műsort.

Az Egyesület a délután két órakor kezdődő rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel vár, hiszen a program ingyenes és nyitott valamennyi városlakó részére.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek