2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

A megye rendőri szervei 2015. március 12-én hat személyt vettek szabálysértési őrizetbe. Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság K. Sándor 28 éves sajószentpéteri lakossal szemben. Az eljárás alá vont személyt 2015. március 12-én a délutáni órákban az egyik miskolci áruházban illatszer eltulajdonítása közben érték tetten. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A miskolci rendőrök további három fővel szintén tulajdon elleni szabálysértés (falopás, bolti lopás),  míg a sátoraljaújhelyi és mezőkövesdi egyenruhások egy-egy férfival szemben a távoltartó határozat szabályinak megszegése, illetve tulajdon elleni szabálysértés (kerékpárlopás) elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe. M. Gyula 39 éves miskolci lakos ellen a Miskolci Törvényszék bocsátott ki elfogatóparancsot, mivel a vele szemben korábban kiszabott közérdekű munkát nem végezte el, így azt szabadságvesztésre változtatták át.

A fentieken túlmenően az ózdi és kazincbarcikai járőrök egy-egy személlyel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további kilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek