2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Encsi Rendőrkapitányság három fiatalemberrel szemben. A nyomozás adatai szerint Aszalón, a Kossuth Lajos úton 2013. december 5-én 16 óra után előzetes szóváltást követően két férfi és egy fiatalkorú fiú összeverekedett egymással. A bejelentést követően a helyszínre kiérkező rendőrök azonosították, elfogták majd a rendőrkapitányságra előállították az aszalói 31 éves S. Pétert, a 21 éves G. Károlyt és 16 éves fiatalkorú társukat.

A megye rendőri szervei 2013. december 5-én négy főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci, a Tiszaújvárosi és a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy-egy férfivel szemben hozott személyi szabadságot korlátozó határozatot tulajdon elleni szabálysértésért. Az edelényi rendőrök egy garázdát vettek szabálysértési őrizetbe.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl, hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást két, illetve egy esetben a Tiszaújvárosi és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…