2021. 09. 16. csütörtök

Edit
1 EUR 349 HUF
1 GBP 408 HUF

Átadták a speciális vendégházat – bővült a Barka farm

Elkészült, bár még berendezésre vár a Miskolci Autista Alapítvány tíz férőhelyes vendégháza Szakáldon. Az ünnepélyes átadón Szalkainé Haraszti Krisztina, a szerveződés kuratóriumi elnöke év végére prognosztizálta a teljes befejezést és tavaszra a megnyitást.

Dr.Barnóczki Károly, a település polgármestere üdvözölte a beruházást és jelentőségteljesnek ítélte Szakáld történetében, melyhez a falu minden önkéntes csoportja hozzájárult. Bóta Kálmán, a szakértőként közreműködő önkéntes szülő pedig köszönetet mondott mindazoknak, – közöttük a kivitelező Ornament 2000 Kft.-nek – akik lelkiismeretesen dolgoztak a megvalósításon. A társadalmi vállalkozás több mint 59 millió forintból jött létre és nemcsak szállással, hanem speciális programcsomagot kínáló szolgáltatással is várja majd a fogyatékkal élő, illetve a többségi társadalomhoz tartozó látogatókat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gömörszőlősi Őszelő kulturális nap az ország mesés csücskében, a Szíves Fogadó közösségi ház átadásával és a Gömöri Termékbolt megnyitásával.  …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum