2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Állásbörze volt Miskolcon

Állásbörze volt MiskolconSok helyi és országos érdekeltségű cég állított fel standokat Miskolcon a Városi Szabadidőközpontban megrendezett pénteki állásbörzén, amelyet az Észak-magyarországi Regionális Munkaügyi Központ szervezett azzal a céllal, hogy praktikus tanácsok mellett munkát is találjanak azok akik ellátogattak pénteken ide.

A három napos rendezvényen Képző intézmények, szakképzők, és egyéb oktatási intézmények is bemutatkoztak, munkaerő-piaci információk hangzottak el egyéni és csoportos tájékoztatás formájában. Kialakítottak egy önéletrajzíró műhelyt is. Szakmai Fórum is volt tanácsadók és pályaorientációs tanárok részére.

A pénteki állásbörzén beszélgetve a cégek HR munkatársaival kiderült, hogy a kínálat és a kereslet nagyon eltér egymástól, kevesen keresnek nagy elszántsággal munkát, és sajnos még kevesebben vannak tisztába azzal, hogy hogyan tehetnék magukat vonzóvá a munkaerőpiacon. Ez a kezdeményezés nem csupán a munkahely megtalálása, hanem ezért is volt nagyon hasznos.
 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…