2024. 10. 23. szerda

Gyöngyi
1 EUR 402 HUF
1 GBP 483 HUF
Kezdőlap » Hírek » B.A.Z.-megyei hírek » A vasgyári villamospálya felújítási munkálatai miatt változik a 2-es villamos útvonala
A vasgyári villamospálya felújítási munkálatai miatt változik a 2-es villamos útvonala

A vasgyári villamospálya felújítási munkálatai miatt változik a 2-es villamos útvonala

A vasgyári villamospálya felújítási munkálatai miatt változik a 2-es villamos útvonalaEz év szeptember 15-én kezdődnek a vasgyári villamospálya felújítási munkálatai, ezért a 2-es villamos útvonala módosul: a Vasgyár irányában csak az Újgyőri piac megállóhelyig közlekedik.

Az Újgyőri főtér megállóhelytől a Vasgyár végállomás felé utazók: az Újgyőri főtér végállomásról induló 9, 19, 29, 67, 68, 99-es autóbuszokat vehetik igénybe a Vasgyár megállóig villamosbérletük felmutatásával, illetve a villamoson már kezelt menetjegyükkel.

A Vasgyár megállóhelytől az Újgyőri főtérig közlekedők: a korlátozás ideje alatt a fent említett autóbuszokat vehetik igénybe az Újgyőri főtér irányába is érvényes villamosbérlettel, illetve menetjegy érvényesítésével. A 9, 19, 29, 67, 68, 99-es buszokon kezelt menetjeggyel a Tiszai pályaudvar irányába közlekedő villamos igénybe vehető.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Ilyen egy jó szakmunkás
A szakmunkás egy adott szakma képviselője, aki képesítéssel és képzettséggel rendelkezik az adott területen. Gyakran fizikai munkát végez, amely során…

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp