2022. 05. 23. hétfő

Dezső
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF

A Pannergy-MVLC Miskolci Vízilabda Club lemondott az önkormányzati támogatás egy részéről

Miskolc MJV Önkormányzata a Pannergy-MVLC Miskolci Vízilabda Club működéséhez 25 millió forintot biztosított a 2020. évi költségvetésből még a veszélyhelyzet kihirdetése előtt. A koronavírus-járvány azonban felülírta a város még februárban elfogadott költségvetését, mára a vírus elleni védekezés, a gazdaság újraindítása, a város alapfeladatainak biztosítása kell, hogy prioritást kapjanak.

A város első vonalban szereplő vízilabda csapata ezt felismerve felajánlotta, lemond a veszélyhelyzet kihirdetéséig ki nem utalt önkormányzati támogatásról – amely 16,3 millió forint –, és ezt az összeget felajánlja a városnak a koronavírus helyzet kezelésére. A klub vezetése ezzel a gesztussal arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy ma az Önkormányzat legfontosabb feladata a vírus és annak negatív hatásai ellen való küzdelem.

A 2019/2020-as vízilabda bajnoki évadból még 11 olyan bajnokságban vagy kupában nem zárult le a verseny, amelyben érdekeltek voltak a klub felnőtt- és utánpótlás csapatai. A koronavírus miatt így egyik napról a másikra állt le a munkavégzés a klubnál.

A csapat a COVID-19 koronavírus pandémia helyzetre való tekintettel jelenleg egyéni szárazföldi felkészülést végez, várva a 2019/2020. évi felnőtt és utánpótlás bajnokságok kapcsán a Magyar Vízilabda Szövetség döntésére.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum