2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

A miskolci strandok készülnek a szezonra

Csütörtöktől Selyemrét újra nyitva A Selyemréti strand főépületét Hajós Alfréd tervezte és 1927-ben nyitotta meg kapuit. A régi múltra visszatekintő strand – felújítás és bővítés után – 2013 nyarára újjászületett a fürdőzők nagy örömére. Az éves karbantartási és sátorbontási munkák miatt idén is bezárt a strand 16 napra, de április 14-én, csütörtök hajnaltól már újra fogadja vendégeit az 50 méteres úszó- és dögönyöző medencével valamint a szaunavilággal és egy játékkal, melynek során csütörtöktől „keresik a legrégebbi fürdőbérletet”, amely akár múlt századi is lehet.

A 3,5 hektáros parkosított strandterületen legkorábban május elsejétől, de időjárás függvényében kerül megnyitásra további 4 medence: a csúszda-, a torna-, az ülő és a gyermekmedence, hogy szezonban összesen 6 medencével és 2728 négyzetméter vízfelülettel, valamint a megszokott wellness- és szauna-szolgáltatásokkal várja látogatóit a Selyemréti strandfürdő.  

A Miskolctapolca Barlangfürdő beltéri medencéi és szolgáltatásai – wellnes, fintess és Aquaterápia – kivétel nélkül üzemelnek, a külső medencék közül május 1-től a Tavi fürdő élménymedence biztosan nyitva lesz, a többit pedig, a gyermekmedencéket, valamint a Kagyló- és úszómedencét, ha a nyári meleg is megérkezik, szintén megnyitják majd május 1-től.

A Miskolctapolcai Strandfürdőben mind a fitnesz, mind a wellness-részleg teljes kapacitással üzemel, és május 1-től az 50 méteres úszómedence mellett az élményelemekkel felszerelt, kisebb vízmélységű családi medence is működik majd.

A nyitásról és a szezon programjairól bővebb információ a strandok honlapján és Facebook oldalain.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek