2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 393 HUF
1 GBP 467 HUF

A miskolci közösségi főtér tervezés második napja.

A közösségi tervezés második napján is – ami az előző nap értékelésével, összegzésével kezdődött – lelkesen, jó hangulatban dolgoztak a szervezetek, egyesületek. A résztvevők nagyrészt egyetértettek azzal, hogy nagy szerephez kell jutnia a zöldfelületnek és minden korosztály számára vonzó, élhető, élettel, rendezvényekkel teli térré kell alakítani a főteret.
A work shop második napján a 2008-as ötletpályázat díjazottjainak tervein azokat az elemeket jelölhették be a csapatok, melyeket a későbbi terveken is látni szeretnének. Elhangzott a 2. napon az is, hogy a csoportok nagy része elégedetlen a Szent István tér jelenlegi formájával. Zavaró többek között a négy sávos út, nincsenek jellegzetességek, szimbólumok és nem alkalmas rendezvények lebonyolítására sem.
A Diákönkormányzat képviselője történelmi pillanatnak nevezte azt, hogy a jelenlegi városvezetés közösségi tervezésre hívta a városban működő szervezeteket, egyesületeket.
A közösségi tervezés 3-ik, egyben zárónapja 16 órakor kezdődik a miskolci Almássy kúriában.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Figyelni kell az osztalékra is
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a rendelkezésre álló adatbázisok, adatszolgáltatások és beszámolók alapján, több szempontból vizsgálja a gazdaság s…
Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…