2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

A miniszterelnök B.-A.-Z. megyében járt pénteken

A miniszterelnök B.-A.-Z. megyében járt péntekenSűrű programot állítottak össze Bajnai Gordonnak pénteken. Borsod-Abaúj-Zemplén megyei látogatása eső állomásaként a miskolci Semmelweis Ignác Egészségügyi Központ és Egyetemi Oktató Kórház felújított szülészeti-nőgyógyászati osztályának átadásán vett részt.

A kormányfő szerint ez a fejlesztés is bizonyítéka annak, hogy „a válság ellenére a jövő építésére szánt pénzekkel nem spórol a kormány”. Mint elmondta: a több mint egymilliárd forintos beruházás lehetővé teszi, hogy „biztonságosabb, egészségesebb, tisztább, kulturáltabb körülmények között jöjjenek világra a gyermekek”.

Ezután a kormányfő a miskolci avasi lakótelep rendőrőrsére ment, ahol az állománygyűlésen a közbiztonságról és a városban zajló fejlesztésekről is beszélt. Innen Edelénybe, majd Kazincbarcikára, végül Tolcsvára látogatott a miniszterelnök.

A miniszterelnök B.-A.-Z. megyében járt péntekenA miniszterelnök B.-A.-Z. megyében járt péntekenA miniszterelnök B.-A.-Z. megyében járt pénteken

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…