2024. 05. 19. vasárnap

Ivó, Milán
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF

A lakosság örül a miskolci Y híd megépülésének, és elmondták észrevételeiket is

Csöbör Katalin, a térség országgyűlési képviselője szerint az Y híd megépítése az elkövetkező évek legjelentősebb miskolci fejlesztése. Az alapkő letétele előtt azon fáradozott, hogy elindulhasson a beruházás. Az építkezés megkezdése után pedig levélben is megkereste a környék közel 10 ezer lakóját. Ebben tájékoztatta őket a munkálatok ütemezéséről, a bontásról és a forgalom-korlátozásokról.

A levélben egyúttal visszajelzést kért a lakóktól az építkezéssel kapcsolatos tapasztalataikról, észrevételeikről. Ahogyan a kormánypárti politikus a továbbiakban fogalmazott, feltétlenül kíváncsi volt a lakók meglátásaira az említett állami beruházással kapcsolatban. „Azt gondolom, hogy egy ilyen méretű fejlesztés esetében társadalmi együttműködésre van szükség, kiemelten fontos, hogy mindenki kinyilváníthassa a véleményét.”

A válaszlevelekből kiderült, hogy mennyire örülnek az emberek a híd megépítésének. Soraik ugyanakkor számos megfontolandó tanácsot és javaslatot tartalmaztak. Ezeket folyamatosan továbbítja az illetékeshez, rendszeresen egyeztet a szakhatóságokkal és a kivitelezőkkel.

„Harminc éves vágyunk fog megvalósulni az Y híd megépülésével. Azért dolgozom, hogy ez az állami fejlesztés kiszolgálja minden miskolci és a Miskolcon közlekedők igényét, az építkezés miatti nehézségek a legkevesebb kényelmetlenséget okozzák” – zárta gondolatait Csöbör Katalin, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek