2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

A Hejőcsabai Cement- és Mészipari Kft. új cementgyár létesítését tervezi

Közmeghallgatás hétfőn, 16 órától – A Hejőcsabai Cement- és Mészipari Kft. új cementgyár létesítését tervezi
A HCM 1890 Hejőcsabai Cement- és Mészipari Kft. (2531 Tokod, Kossuth u. 132.) a cég Miskolc-Hejőcsabai telephelyén a 2011. óta nem üzemelő cementgyár területén új cementgyár létesítését tervezi a rendelkezésre álló infrastruktúra-, berendezések- és eszközök felújítását, karbantartását, illetve új berendezések beépítését követően.

A vonatkozó környezeti hatástanulmány nyomtatott formában 2015. április 20.-ig megtekinthető az Észak-magyarországi Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyelőségen (Miskolc, Mindszent tér 4. sz.), Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Építési és Környezetvédelmi Hatósági Osztályán (Miskolc, Városház tér 8. sz.) ügyfélfogadási időben, valamint a Felügyelőség honlapján, ahttp://emiktvf.zoldhatosag.hu/Ugyfelinf/engedelyek/lista.htmlinternetes oldalon, 2015/5734. szám alatt.

A Felügyelőség az ügyben közmeghallgatást tart 2015. április 20.-án (hétfő) 16.00 órai kezdettel Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Közgyűlési Termében. (3530 Miskolc, Hunyadi u. 2. III. em.)

A hatástanulmánnyal kapcsolatban észrevételeket 2015. április 20.-ig a Felügyelőséghez, vagy Miskolc Megyei Jogú Város Jegyzőjéhez lehet benyújtani.

—————————————————–

Véleményezés a HCM 1890 Kft. Cementgyár létesítése a Kft. Miskolc-hejőcsabai telephelyén megnevezésű környezeti hatásvizsgálati eljárásában. Készítette: Szuhi Attila, geográfus, a Zöld Kapcsolat Egyesület és az Aquatherma egyesület felkérésére:
https://drive.google.com/file/d/0B-n1FWtN5tEfZE0yLUNiRllHZVU/view

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…