2024. 07. 17. szerda

Endre, Elek
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

A hegymászó emlékére

A hegymászó emlékéreA Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kórház parkjában egy kínai mamutfenyőt ültettek a májusban a Himalájában tragikus hegymászóbaleset következtében elhunyt Szabó Levente emlékére.

Meleg szavakkal, meghatottan búcsúzott az elhunyt kollégától, a traumatológus szakorvostól Csiba Gábor kórház főigazgató-főorvos és egykori közvetlen főnöke, Kazacsay Ferenc osztályvezető főorvos. Mosolygó Tibor kórházi lelkész mondott búcsúztatót, majd jelképesen elültették a kínai mamutfenyőt. A szakadó eső ellenére több tucat kolléga, barát jött el a kegyeletét leróni, miközben csendesen sírdogált a háttérben, megrendülten Levente édesanyja és húga. Máig nem tudták feldolgozni a fiú, a testvér elvesztését…

Sokáig kellett várni erre a jelképes búcsúztatásra, ugyanis Leventét a társai elmondása szerint a Himalája oldalában temették el. Mivel külföldön, különleges körülmények közt hunyt el a halottá nyilvánítás nagyon lassan, vontatottan haladt, végül szeptemberben mondta ki a bíróság. A család az ellentmondó híreket nem tudja feldolgozni, ezért büntető feljelentést tett a nyomozó ügyészségen a nevükben eljáró ügyvéd.

A hegymászó emlékére A hegymászó emlékére

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek