2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

A ciklus utolsó közgyűlése Miskolcon

Ülésezik holnap Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése. Az október 3-i önkormányzati választások előtti utolsó közgyűlésen 26 rendes – közülük hatot zárt ülésen – napirendi pontról tárgyal majd a testület.

A nyári szünet utáni első, s egyben a ciklus utolsó közgyűlésen szó lesz többek között az önkormányzat 2010. évi költségvetési előirányzatainak első félévi módosítására vonatkozó javaslatról, a 2010. május–június hónapokban kihirdetett veszélyhelyzet időszakában megsemmisült, vagy helyreállíthatatlanná vált lakóingatlanok kárenyhítésre kapott központi támogatás felhasználásáról szóló rendelet megalkotásáról, a szabálysértési pénzbírság legmagasabb összegének emelése miatt szükséges egyes önkormányzati rendeletek módosításáról, valamint a Miskolci Egyetem részére biztosított lakások szolgálati jellegének megszüntetéséről. Szerepel emellett a napirenden a Diósgyőri Várfürdő fejlesztése és üzemeltetése bérleti szerződés alapján, az önkormányzati intézmények főzőkonyháin történő menzareform megvalósítására hozott határozat módosítása, a Vasgyári Piac üzemeltetésével kapcsolatban hozott határozat módosítása, a Miskolci Piac Fejlesztő és Üzemeltető Zrt. kizárólagos tulajdona megszerzésének előkészítése, a Helyi Választási Bizottság tagjainak, póttagjainak tisztségükben történő megerősítése, illetve a Közgyűlés 2010-es második félévi munkatervének megállapítása. Mindemellett beszámoló és tájékoztató hangzik majd el a Zöld Nyíl Miskolci Villamos Nagyprojekt 2010. január és augusztus időszakban történt előrehaladásáról és az önkormányzat 2010. első féléves gazdálkodásáról is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…