2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

8 miskolci helyszínen várja az adományokat az Élelmiszerbank

Miskolcon 8 helyszínen fogadja most pénteken és szombaton a lakosság adományait a Magyar Élelmiszerbank Egyesület.

A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is megszervezi karácsonyi élelmiszergyűjtését a Magyar Élelmiszerbank Egyesület: idén november 22-én és 23-án országszerte 137 település 256 nagyáruházában fogadja a lakosság élelmiszeradományait a szervezet. Az Élelmiszerbank célja, hogy a gyűjtés eredményeként az előző évi, nagyjából 15 ezret is meghaladja a rászoruló családok részére összeállított ajándékcsomagok száma. A karitatív gyűjtéshez 2013-ban is csatlakoznak hazai hírességek: Jakupcsek Gabriella, Péterfy Bori, Pokorny Lia, Somogyi Zoltán, Szalóki Ági és Szekeres Nóra támogatják aktívan az egyesület kezdeményezését.

 

Miskolci helyszínek:

·         AUCHAN Miskolc

·         AUCHAN Miskolc Dél

·         METRO Miskolc

·         Penny Market Miskolc III. (Andrássy utca 61.)

·         Penny Market Miskolc I.

·         TESCO Miskolc Avas Hipermarket

·         TESCO Miskolc Hipermarket

·         TESCO Miskolc Szupermarket

 

Jakupcsek Gabriella már átadta adományát az Élelmiszerbank képviselőjének – mellékelve küldünk egy fényképet erről szíves felhasználásra.

A gyűjtés kapcsán a népszerű műsorvezető hozzátette: „Karácsony közeledtével még fontosabb, hogy odafigyeljünk egymásra, hiszen sok olyan család él az országban, ahol nem kerül meleg étel az asztalra minden nap. Örömmel támogattam a Magyar Élelmiszerbank gyűjtését, mert tudom, hogy a nehéz sorsú családok is vágynak az odafigyelésre, és nagyon örülnek az ehhez hasonló gesztusoknak, adományoknak.”

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek