2024. 05. 23. csütörtök

Dezső
1 EUR 387 HUF
1 GBP 454 HUF

68 autóbusz megálló újul meg és 12 új utasvárót építenek ki városszerte

Korszerűbb, szebb és kényelmesebb – 68 buszmegálló újul meg és 12 új utasvárót építenek ki  az elkövetkező hónapokban Miskolcon. Az első 20 utasváró átalakítása, korszerűsítése november 16-án kezdődött meg, a munkálatok több ütemben zajlanak majd a város közterületein egy hónapon át.

Megújulnak, megszépülnek a megállók többek között a Búza téri végállomáson, a Villanyrendőrnél, illetve a Centrum Áruház szomszédságában is – ezeken a helyeken teljesen új utasvárókat alakítanak ki a szakemberek. Más területeken pedig a már meglévő, jelenlegi megállót újítják fel, ez történik majd például a Tapolcai elágazásnál, a Népkertnél és az Avas városközpontban.

A megállóhely-felújítás olyan önkormányzati projekt, amely a JCDecaux Hungary Zrt. nevű, nemzetközi outdoor médiavállalattal együttműködésben valósul meg.

A miskolci buszmegállók karbantartását a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. végzi, ez elsősorban állagmegóvási munkákat, festést, illetve az időjárás okozta megrongálódások kijavítását jelenti. A most induló projekthez hasonló, nagyszabású utasváró korszerűsítési program hosszú évek óta nem volt a városban.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek