2022. 05. 17. kedd

Paszkál
1 EUR 386 HUF
1 GBP 454 HUF

600 rászoruló családnak segítenek

“Veledteljes karácsonyi kampányának keretében, közösségi média oldalainak követőivel közösen 600 rászoruló családnak segít a Lidl Magyarország. Az összesen 3 011 400 Ft értékű tartós élelmiszeradományt, a Gyermekétkeztetési Alapítvány közreműködésével 6 település hátrányos helyzetű családjai kapják meg, ezáltal könnyítve meg az ünnepi készülődést.
A karácsony nem a tökéletes menütől vagy az ajándékoktól, hanem szeretteinktől teljes, igazi mondanivalója az együtt töltött idő fontossága, hiszen csak az számít, hogy kivel töltjük az ünnepeket. E gondolatokra hívta fel a figyelmet az áruházlánc hétvégén zárult karácsonyi kezdeményezése, melynek során a Lidl arra kérte közösségi oldalainak követőit, hogy osszák meg, nekik kivel teljes a karácsony. A cél a figyelemfelhíváson túl a segítségnyújtás is volt, a vállalat hátrányos helyzetű gyermekek családjainak szerette volna szebbé varázsolni az ünnepi készülődést.
A #veledteljes kampány eredményeképpen, a kezdeményezéshez csatlakozókkal közösen a Lidl Magyarország 600 családnak tud segítséget nyújtani a karácsonyi készülődéshez. A tartós élelmiszereket tartalmazó ajándékcsomagokat a Gyermekétkeztetési Alapítvány juttatja el a rászorulókhoz még az ünnepek előtt.
„A Lidl Magyarország számára kiemelten fontos, hogy a társadalmi célú kezdeményezésekkel segítse a hátrányos helyzetű gyermekek támogatását. Még nagyobb öröm számunkra, hogy ezúttal követőinkkel, vásárlóinkkal közösen tehetjük szebbé több mint félezer család karácsonyát.” – mondta Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.
Az áruházlánc működésének szerves része a társadalmilag felelős gondolkodás, a gyermeki jólétet kezdetektől fogva kiemelkedően fontosnak tekinti. Társadalmi felelősségvállalási programjainak kiemelt célja a hátrányos helyeztű gyermekek és azok családjainak támogatása. A #Veledteljes kampány is ezt a célkitűzést támogatta, eredményeképpen ezúttal is több száz magyar család kapott segítséget a vállalat támogatása által.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum