2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

55 ezren nézték meg a kövesdi standot

Sikerrel zárt az idei 33. Utazás Kiállítás a Hungexpon. A nagyszabású eseményen Mezőkövesd immár 10. alkalommal mutatta be turisztikai kínálatát az érdeklődőknek.

A dél-borsodi település 36 nm-es önálló sarokstandjánál közel 55 ezer vendég fordult meg március 5-7. között. A Mezőkövesdről és a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőről szóló kiadványokból több mint ezer példány fogyott a négy nap alatt. Hatalmas érdeklődés övezte az élő hímzőbemutatót mind az egyéni vendégek, mind a szakmabeliek körében is.

Ebben az évben újításaival felkeltette a vendégek érdeklődését a mezőkövesdi pavilon. Az érdeklődők most kistérségi eseménynaptárat és a településünk logójával, illetve weboldalával díszített műanyag bankkártyatokot kaptak ajándékba.

Emellett Matyóföldi Totó néven kérdőívet tölthettek ki az érdeklődők, amelyhez a standon kihelyezett kiadványokból vehettek segítséget. Az öt kérdésre helyesen válaszolók között felajánlott nyereményeket sorsoltak ki.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …