2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

35 éves Csokonai úti óvoda

Szép jubileumot ünnepel a székhelyintézmény.
35 éves lett a Kazincbarcikai Összevont Óvodák székhelyintézménye, a Csokonai úti ovi. A jeles esemény alkalmából bensőséges hangulatú ünnepségre került sor szerdán.

Kisovisok szavalatával kezdődött a műsor, majd Rizner Józsefné tagóvodavezető, valamint Szitka Péter polgármester köszöntötte a kicsiket, pedagógusokat és a meghívott vendégeket.
Az ünnepi műsor igazán nívósra sikeredett: a legkisebbek törpének öltözve szórakoztatták a közönséget, láthatták a Morzsa Színház előadását és az aranyérmes ritmikus gimnasztika csapat is elkápráztatta a vendégeket.
– Ez egy gyönyörű ünnepnap óvodásaink és a kollégáink életében. Nagyon szép délelőttöt zártunk; város- és intézményvezetők, egykori kollégák is megtiszteltek bennünket, együtt ünnepeltünk a gyerekekkel, majd felvágtuk az ünnepi tortát – mondta boldog arccal Rizner Józsefné tagintézményvezető.
A jeles alkalomból az óvodások virággal köszöntötték az intézmény régi és jelenlegi vezetését. Születésnapi meglepetést természetesen a gyerekek is kaptak, minden csoport ajándékcsomagot és egy pöttyös labdát vett át a város vezetőitől.

Fotó: BarcikaArt

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…