2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
3 millió forint, közel 3000 ember - Segélykoncert az árvízkárosultakért

3 millió forint, közel 3000 ember – Segélykoncert az árvízkárosultakért

3 millió forint, közel 3000 ember - Segélykoncert az árvízkárosultakértA Kulcs Magazin és a Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Önkormányzat segélykoncertet rendezett a megye árvízkárosultjainak megsegítésére. Júinus 2-án este hat órára zsúfolásig megtelt a Generali Aréna. Akik jegyet váltottak, először megnézhettek egy video-összeállítást az árvíz pusztításairól, majd Dr. Ódor Ferenc köszöntője következett.

A koncertet a Disco Express nyitotta. Utánuk Komár László, a Crystal, Csézy és Király Viktor lépett fel, aki ezúttal vendégeket is hozott; a népszerű tehetségkutató verseny két reménysége, Lakatos Ivett és Petruska András próbálhatta ki, milyen egy többezres csarnokban fellépni. A stafétabotot ezután Keresztes Ildikó adta tovább Szekeres Adriennek. Az adományok átadása előtt Rúzsa Magdi lépett színpadra.

3 millió forint, közel 3000 ember - Segélykoncert az  árvízkárosultakértA közönség hatalmas örömujjongással fogadta, amikor Dr. Ódor Ferenc, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke és Orosz Gábor, a Kulcs-Tour Kft. ügyvezetője átadták az adományokról szóló hatalmas, 1 millió forintos táblákat. Az adományokat Káli Sándor, Miskolc polgármestere, Dr. Boholy György, Szikszó város alpolgármestere és Baranyi Ferenc, az edelényi polgármesteri kabinet munkatársa vette át.

– baz.hu-

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek