2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

200 fő dolgozik a kézi síkosságmentesítési feladatokon

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. reggel 5 órakor kb. 200 fővel kezdte meg a kézi síkosságmentesítési feladatok elvégzését a  villamos- és autóbuszmegállókban.

A gépi síkosságmentesítés 4 géppel történik az alábbi területeken: Kilián, Bábonyibérc, Bükkszentlászló, Ómassa, Besenyői út, Kassai út, Lorántffy utca, Belváros.

Lakossági bejelentés a Hóügyelet diszpécserszolgálatára eddig csak a Csanyik völgyből érkezett.

Az MVK Zrt-től a Kiliánból, a Bábonyibércről, Bükkszentlászlóról, Ómassáról, a Besenyői és a Kassai útról, a Lorántffy utcáról és a Belvárosból érkezett bejelentés.

Hivatalos szervektől nem érkezett az elmúlt időszakban jelzés.

Csúszósak az utak Miskolcon

Hajnal óta ónos eső esik Miskolcon, a csúszós utak miatt nehezebbé vált a közlekedés. A villamos- és autóbuszjáratok forgalmában az időjárási körülmények miatt mindenképpen lassabb haladásra, megnövekedett menetidőre kell számítani.

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. munkatársai folyamatosan dolgoznak az utak és járdák síkosságmentesítésén.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…