2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

100% uniós támogatásból újul meg az orvosi rendelők épülete Bükkaranyoson

Bükkaranyos Község Önkormányzata, Emőd Város Önkormányzatával közösen, konzorciumot alkotva nyújtotta be az Új Magyarország Fejlesztési Terv Észak-magyarországi Operatív programjának Egészségügyi alapellátás, egészségházak és járó beteg szakellátás fejlesztése tárgyú pályázati felhívásra pályázatát. Az irányító hatóság a projektet támogatásra érdemesen minősítette.

Az „Egészségügyi alapellátások fejlesztése Emődön és Bükkaranyoson” c. pályázat részeként Bükkaranyoson összesen 13.450.246 Ft értékben valósul  meg az orvosi rendelők és a védőnői szolgálat helyiségeinek energetikai felújítása. Az épületegyüttes új homlokzati hőszigetelést és vakolatot, valamint korszerű, hőszigetelt nyílászárókat kap majd, valamint egy energiatakarékos kondenzációs fali kazán kerül elhelyezésre és elektromos energia előállítására napcellákat helyeznek el a tetőn. A munkálatok a közbeszerzési eljárások lefolytatását követően, várhatóan 2014 nyarán zajlanak.
A beruházás eredményeként a megújuló, megszépülő, komfortosabbá váló épület üzemletetése takarékosabbá, gazdaságosabbá válik az Önkormányzat számára.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…