2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Békés-megye Mike Cintinak szurkolhat közel két hét múlva

Békés-megye Mike Cintinak szurkolhat közel két hét múlva

Békés megye megyéből Mike Cintia a kettes rajtszámmal indul a Nemzeti Szépségverseny, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntőjében, mely december 11-én Budapesten.

Csupán 150 néző jelenlétében zajlik a királynő koronázása, viszont az Oxygen Music győri stábja tv felvételt készít az eseményről.

A színes programok, Freelusion show, Dinasma Design bemutató és számos fellépő mellett a 26 tagú mezőny több tourral mutatkozik be, és a zsűri a Crystal kis és nagy estélyi, valamint a Paloma fürdőruhás felvonulás alapján dönthet a döntőbe jutottak közül. Első ízben a Miss Hungary karitatív célt tűzött ki maga elé, a Kéz a kézben alapítvány által segített autista gyermekeket fogja támogatni adományával.

„Mike Cintia vagyok, 22 éves orosházi lakos.
Középiskolás éveimet Balatonbogláron a Nemzeti Kézilabda Akadémián töltöttem, ahol korosztályos magyar válogatott is voltam. Az igaz, hogy az aktív élsportot abbahagytam, de a mai napig is a sport szeretete hatja át a mindennapjaimat. Mindemellett fontos számomra az egészséges étkezés, az aktív élet. Jelenleg emelt testnevelés érettségire készülök, mert célom az, hogy pedagógusként a jövő generációit is megszerettessem a sporttal, a minél egészségesebb életmóddal.
Nagy kutyabarátnak vallom magam. Mindennapjaim részét képezi a házikedvencekkel való törődés. Az ő gondozásuk, a velük való foglalkozás tölti ki szabadidőm nagyrészét. Szívügyem, hogy csak szerető gazdi nevelhessen háziállatot. Ebben készséggel nyújtok segítséget a hozzám fordulóknak.”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…
Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…