2024. 04. 14. vasárnap

Tibor
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Békés-megye Mike Cintinak szurkolhat közel két hét múlva

Békés-megye Mike Cintinak szurkolhat közel két hét múlva

Békés megye megyéből Mike Cintia a kettes rajtszámmal indul a Nemzeti Szépségverseny, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntőjében, mely december 11-én Budapesten.

Csupán 150 néző jelenlétében zajlik a királynő koronázása, viszont az Oxygen Music győri stábja tv felvételt készít az eseményről.

A színes programok, Freelusion show, Dinasma Design bemutató és számos fellépő mellett a 26 tagú mezőny több tourral mutatkozik be, és a zsűri a Crystal kis és nagy estélyi, valamint a Paloma fürdőruhás felvonulás alapján dönthet a döntőbe jutottak közül. Első ízben a Miss Hungary karitatív célt tűzött ki maga elé, a Kéz a kézben alapítvány által segített autista gyermekeket fogja támogatni adományával.

„Mike Cintia vagyok, 22 éves orosházi lakos.
Középiskolás éveimet Balatonbogláron a Nemzeti Kézilabda Akadémián töltöttem, ahol korosztályos magyar válogatott is voltam. Az igaz, hogy az aktív élsportot abbahagytam, de a mai napig is a sport szeretete hatja át a mindennapjaimat. Mindemellett fontos számomra az egészséges étkezés, az aktív élet. Jelenleg emelt testnevelés érettségire készülök, mert célom az, hogy pedagógusként a jövő generációit is megszerettessem a sporttal, a minél egészségesebb életmóddal.
Nagy kutyabarátnak vallom magam. Mindennapjaim részét képezi a házikedvencekkel való törődés. Az ő gondozásuk, a velük való foglalkozás tölti ki szabadidőm nagyrészét. Szívügyem, hogy csak szerető gazdi nevelhessen háziállatot. Ebben készséggel nyújtok segítséget a hozzám fordulóknak.”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói országos koordináció keretén belül tettek pontot egy csalássorozat végére. Ü…

További cikkek