2021. 10. 24. vasárnap

Salamon
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Balesetet okozott, de nem nyújtott segítséget

Balesetet okozott, de nem nyújtott segítséget

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a vezetői engedéllyel sem rendelkező férfit, aki Miskolcon okozott autójával balesetet, majd segítségnyújtás nélkül hagyta el a helyszínt.

A Miskolci Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség és segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 29 éves miskolci férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint a férfi egy általa vezetett autóval 2021. augusztus 13-án 21 óra 30 perc körül a Miskolc, Pesti úton áttért az úttest menetirány szerinti bal oldalára és frontálisan ütközött egy szembejövő másik járművel.

 

Mindkét autóban hárman-hárman utaztak, akik közül ketten súlyos, míg a többiek könnyebb sérülést szenvedtek.

Az ütközést követően a balesetet okozó férfi a helyszínről segítségnyújtás nélkül eltávozott, akit a rendőrök néhány óra múlva a lakásáról állítottak elő.

A gyanúsított vezetői engedélyét korábban már bevonták, így engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást is indítottak vele szemben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Életének 76. évében elhunyt Venczel Vera Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész - tudatta a Vígszínház szombaton az MTI-vel. …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum