2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Balesetet okozott, de nem nyújtott segítséget

Balesetet okozott, de nem nyújtott segítséget

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a vezetői engedéllyel sem rendelkező férfit, aki Miskolcon okozott autójával balesetet, majd segítségnyújtás nélkül hagyta el a helyszínt.

A Miskolci Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség és segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 29 éves miskolci férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint a férfi egy általa vezetett autóval 2021. augusztus 13-án 21 óra 30 perc körül a Miskolc, Pesti úton áttért az úttest menetirány szerinti bal oldalára és frontálisan ütközött egy szembejövő másik járművel.

 

Mindkét autóban hárman-hárman utaztak, akik közül ketten súlyos, míg a többiek könnyebb sérülést szenvedtek.

Az ütközést követően a balesetet okozó férfi a helyszínről segítségnyújtás nélkül eltávozott, akit a rendőrök néhány óra múlva a lakásáról állítottak elő.

A gyanúsított vezetői engedélyét korábban már bevonták, így engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást is indítottak vele szemben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek