2022. 06. 30. csütörtök

Pál
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Balesetet okozott, de nem nyújtott segítséget

Balesetet okozott, de nem nyújtott segítséget

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a vezetői engedéllyel sem rendelkező férfit, aki Miskolcon okozott autójával balesetet, majd segítségnyújtás nélkül hagyta el a helyszínt.

A Miskolci Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség és segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 29 éves miskolci férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint a férfi egy általa vezetett autóval 2021. augusztus 13-án 21 óra 30 perc körül a Miskolc, Pesti úton áttért az úttest menetirány szerinti bal oldalára és frontálisan ütközött egy szembejövő másik járművel.

 

Mindkét autóban hárman-hárman utaztak, akik közül ketten súlyos, míg a többiek könnyebb sérülést szenvedtek.

Az ütközést követően a balesetet okozó férfi a helyszínről segítségnyújtás nélkül eltávozott, akit a rendőrök néhány óra múlva a lakásáról állítottak elő.

A gyanúsított vezetői engedélyét korábban már bevonták, így engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást is indítottak vele szemben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hogyan védhetjük ki, hogy mobiltelefonjainkat lehallgatásra használják?   Amióta az emberiség kommunikációs eszközöket használ, azóta vanna…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum